jalan-jalan di taman

Wednesday, July 30

dudes oh dudes

Masuk hari nie, dah masuk brapa penggal dah aku tunggu si Dudes nak pass kain biru.. sebenarnya, kain biru tue, adalah kain utk aku lap screen lappy aku nie haaa.. boleh plak dia jadikan harta pusaka diaaa..

Hari tue time aku tengah bersihkan screen lappy aku nie, si Dudes berkenan sangat ngan cleanser aku nie haa..lantas, ngan tak agak2 dia nk try jugak.. sekali dia paaakaiii, hitaammmmm kain yg nak buat lap screen tuuueehhhh!! kaaabisss ayammmm punya Dudeesss.. pastu, tak cukup tue, si Azam pun sebat jugakk.. bertambah itammmm aku punya kain pengelap screen tue haaa.. kabis betulll..


pastu aku dan2 suh si Dudes bawak balik, basuh.. :D

No comments: