jalan-jalan di taman

Wednesday, September 24

bokak posa oh bokak posa..

hari nie aku buhsan gilerr.. kerja opis tue tok sah citer laa.. smlm dah bertungkus lumus mcm orang nak pecah kepala.. hari nie cam berehat sebentar bersama kit-kat..

hari nie, plan asalnya, berbukak puasa dengan adik kesayangan aku tue.. tp, last minute tadi, dia cakap tak jadi plak.. sebab kawan dia ajak bukak puasa sama2.. xperlaa, apa nak buatt.. besok kawan2 dia dah tak free..

rini bukak puasa ngan linda plak.. dia pun kebosanan.. ktorg nak g bukak posa kat satu kedai kat LRT nie.. tiap kali aku pergi kedai tue, mussssti ujan.. betuulll.. dah 3,4 kali jugak aku pegi sana.. wajibb ujan.. kecuali time aku pegi ngan buahati.. time tue langit mmg tak hujan, tapi hidung dia yang hujan.. hahaa.. siannn buahatiii..time tue buahati demammm..

hmmm, so sekarang nie, aku tunggu Linda roger aku laa nie.. berkemungkinan besar ktorang bukak posa lambatt.. hohooo~ skali skalaa.. thrill jugakk..

so, sementara duduk menunggu nie, aku nak settle test log dulu ( nanti dah raya..), then siapkan report utk ReportViewer..then nak surf jap2.. nak blogwalking.. then pack barang2.. utk berbukak puasa lewat bersama linda..hohooo~

2 comments:

intan nazihah yg jelita sangaaaaat said...

alaaaaa kakak...
adik pon syg kakak jugak......
hoho.
smlm mmg tol2 xdpt g r
sbb mmg kwn2 ajak.
dorg free smlm.
so, arineh kite bbuka same2 ye kak.
katne?

beta penjaga peti ais said...

huhuu~ -_- diampunkaannn~

hahaaa..iyoo la dik.. tp puas ati la smlm, dapat buy nie jacket.. nak bukak puasa siket punya mencabarr.. hohooo~

*psstttt..errr, betul ker tindakan kita beli baju tue utk cik kecik eyhk??