jalan-jalan di taman

Monday, September 29

raya oh raya

ok, hari nie punya plan, nak pergi town, nak beli baju raya, tudung raya, then nak cucuk duit raya.. errrr, duit raya utk adik2+mak ayah aku jer yerrr.. *peace.. hmm, heels dah ada.. appaaa lagi eyhk nk belii.. hmmm, dah..xder dah.. (kottt..)


hari nie beli barang nak buat lasagne.. pastuu nak beli air choc.. dari semaaalam lagik suruh adik aku apis belikan.. taaakk beli2 jugak.. ampess.. kali nie bior aku beli snirii.. kempuunaaannnn liaooo~

aaarrrr!! terkujat akuu!! tgk ada new email dari boss aku.. huhuuu~ fiuuhhhh~ nasib baik tak der apa2 urgent sangatt.. ada new release note utk borang2 aku jerr.. huhuuuu~ tanakk.. tanakkk.. tanak pk pasal kerjaaaa.. akuu nak raya, hep!! akuu nak rayaa, hepp!!

No comments: