jalan-jalan di taman

Friday, September 5

tagged oh tagged

huhuuuu~

I've been tagged by zol.. xsure how it work, tapi mcm nak keep kawan2 dalam loop.. macam nak buat chain sesama bloggers.. [kotttt~] :P
  1. dah try google, dapat info sket2
  2. dah try tanya zol+sis yg tag blog zol --> still no answer
    [*ppsssstt..zol..jangan sampai ak kol ko.. :D]
  3. dah try visit website yg dalam gmbar-->tp xdapat bkk website dia..
Tak tau aci tak kalau nak tag pada org yg dah kena tag.. xaciii koootttt.. :P

Tp, apa2 pun, cam best jerr tag2 stuff nie.. ^_^
Ok guys, once da kena tagged by another blogger:
  1. Copy gambar smiley kat bawah then post it into ur blog.

  2. Tag pada min of 5 other bloggers [muslim] yang anda kenal who will then tag minimumnya pada 5 other bloggers.

  3. Jangan lupa tinggalkan komen pada blog mereka utk bgtau yg diorang dah kena tag.

  4. Tulis alamat blog anda (di bawah gambar) setelah alamat blog pemberi tag

I was tagged by:
zol

Dan sekaraangg, mari kita lihat.. siapa yang kenaaa!!

  1. abg eddie
  2. kak yanie
  3. nik kabis
  4. linda topo
  5. ijat
  6. nor tecik tomel
  7. firdauz
S.E.L.A.M.A.T B.E.R.P.U.A.S.A S.E.M.U.A.A!! ^_^

No comments: