jalan-jalan di taman

Wednesday, October 15

3 VACANCIES!!

3 VACANCIES!!
  • TEST ENGINEER
  • Qualification: ada IT background, diploma/degree
  • Company: VPI International Sdn Bhd, Menara C, persiaran MPAJ, Pandan Indah.
  • Website: http://www.vpi.com.my/vpi_flashindex.htm
  • email your resume to: diyana@vpi.com.my

4 comments:

ZuL said...

nak apply jgk boleh walaupn background dlm civil engineering? setakat check email boleh laa ... kekeke

beta penjaga peti ais said...

kalau ada knowledge in IT terutama SQL nie, memang dialu2kan.. dah berapa orang yang kitorg call, dah set date utk interview, tapi bila sampai masa, tak datang.. at least bagi la tau xjadi ke apa.. memang kena blacklist laaa.. geram kadang tue.. time cakap nk datang interview tue bukan main excited.. tapi bila sampai masa, tak datang.. kalau awal2 dulu, ada la jugak call dorang balik, tanya jadi datang ker tak.. tapi sekarang dah malas.. yer,laa.. dah serik.. bila call, tanya jadi tak datang utk interview hari nie, dan2 kata ada hal.. apsal tak bagitau kita awal2.. hmm, mcm2 la alasan yg dorang bagi.. kata menganggur, pastu mengeluh kata xdapat2 kerja.. abehh, attitude pun macam nie.. cana nak dapatt.. ecceeehh.. meluah perasaan plak..

Anonymous said...

erm..yg ni job description cemane?
iview tu nti die tny cemane?
immediate vacancy ke ape?

ndferuz said...

huhu..mau tau jugak..
immediate vac ke??
sbb skang ni blajo lagik..
maklumla.advance degree..huhu..
kot2 bley reservekn utk nx yer..