jalan-jalan di taman

Monday, November 17

hari nie oh hari nie

iskkk.. teddeyynyerrrr.. smlm, ak ada try nk masukkan template baru utk blog aku nie.. tapi bila rasa cam ada g nk outer, ak revert la balik ke template plain pink nie.. alihh2 dah tak derr smua yg pernah ada lam blog aku nieh.. paaaling tekanan skali adalah music box aku+"and it has been.." flash da hilaangggggg!! hwaaaaa!! itu buahati yang baaagiiiii!!! hukkhuuukkkkk~~





template baru aku akan aku up bila da dapat mana nak taruk header, footer segalaa.. hari nie xsempattt.. byk kerjaa plak kat office.. linda tag aku pun ak tak dapat sempat nak reply lagikk.. nie nak transfer knowledge kat dak2 nie pun tah bila dapattt.. risauuu jugak niehh.. 3 form tue!! *sigh brapa mingguuuu jer lagi niehh..


Bdw, hari nie, aku dah sebarkan kad kawen ke beberapa department..
huhuuuu.. maluuuunyerrrrrr.. kalau before, ak tergelak bila buahati ceritakan pengalaman dia edarkan kad kawen.. sekarang, baru aku tauuu.. baru merasa pengalamannya.. theeeheeeee.. next mission, nak pass pada kawan2 lain plak lagik..

bagi kawan2 yang mana2 ada terbaca blog nie, mintak pass kan address korang.. in case kita tak terjumpa.. hajat di hati mmg nak ketemu semua utk pass by hand.. tapi, ada sesetengah yg tak tergapai tangan.. masalah masa dan jarak.. jadi, mitnak sapa2 yg terbaca, pass kan ur address xkesah la melalui email ker, atau ym ker.. atau kat comment under this post pun mulehhh..

jempuutttt yerr pada semuaaaa.. jemput datang ke majlis perkahwinan patik nanti..

12th dec 2008, jumaat
9.00 mlm : majlis akad nikah di rumah patik (Trganu)

13th dec 2008, sabtu
11.00 pg : majlis jamuan di rumah patik (Trganu)

21st dec 2008, ahad
12.00 tgh : majlis jamuan di rumah buahati patik (Melaka)
1.00 ptg : majlis bertandang di rumah buahati patik (Melaka)







No comments: