jalan-jalan di taman

Wednesday, November 26

my wedding preparation

Fiuuuhh.. td tengok wed calender ak+imrul.. *we got our own wed calender..* our cuti, kitorg tibai dah sampai for almost 1 month.. best tak.. hehe.. cuti sudah diapproved.. theeeheeee.. kesian jugak kat budak2 nie.. sbb skarang diorang kalut nk kena belajar dari aku semua benda.. tapi masa pulak takderr.. masing2 bz tp the max.. risau akuuu..

Hmmm, hari ni dah 27th nov.. itu hari aku ada call abg eddie. bagitau hajat nak pass kad kawen kat abg eddie+kak yanie.. tapi diorang kat kampung pulak.. cuti 14 hari.. so tak tersampai la hajat nak pass our kad kawen by hand kat abg eddie+kak yanie..

With our big day yang just 2weeks away nie, macam2 perasaan yang ada.. excitement, anticipation, nervous to the max.. macam2 lagi laa perasaan, semua bercampurr.. ^_^

Sekarang nie agak bersenang lenang lagi.. haha.. boleh tak~ our parents yang banyak uruskan segala persiapan.. hantaran kitorang tempah kedai jer.. tapi ada 1 gubahan yang kalau tak silap aku, ayah aku nak gubah sendiri.. macam kalau time bertunang dulu, hantaran semua tempah kecuali tepak sireh.. itu ayah gubah sendiri.. ayah sendiri belikan bunga pink kesukaan aku.. ^_^ siap gubah bentuk love lagii.. utk wedding nie tak berapa sure.. nanti time persiapan nanti, insyallah aku akan post gambar nanti.. hmmm, kesiannn ma+ayahhh.. adik2 pun baru nie cuti.. baru dapat tolong diorang..

Hantaran punya part isnyllh settle semua.. siap mar sponsor chocolate lagii.. ^_^ pastu gift utk special guest pun dapat sumbangan ikhlas dari hast+kak my.. ngeeeheeee.. weehhiieeeee!! mekasihhh yerrr, kawannnn2.. ^_^


Hmmm, punyala tekanan semalam buat kejerrr.. yerlaa, kali nie work with dbase yang agak complicated sket.. tp ok laa, si tipah pun ada basic sket2.. aku pun ada basic sket2.. so, bila combine kami berdua, boleh la jugak jadik suuperrrrrr powerrrr!! ngeeeheee.. semalam, time aku ngan tipah sedang berada dalam kekusutan, boleh tak apis (boss aku) datang kat meja aku, pastu cakap nk kentut.. setelah tercabar, dan2 jer terus dia angkat bontot, kentuuuttttt.. boleh takkk.. atoooyyyaaaiiiii.. buusokk paru2 akuuuu~~ T_T yg paling terseksaaa tue, tmpt server kitorang tue, semmpiiiiiittttt.. bertempiaaran kitorg lari sampai ujung dindinngg.. siiiott jerrrr..

2 comments:

rfsx said...

muahahahaaa~
tu baru apis yg kentot..

mueheheheee~
(sambil tersenyum penuh makna tersirat dan tersurat..)

ngehee~

beta penjaga peti ais said...

hahahhahahahaaaa.. tersenyum penuh maknaa yerrrr?? haa, nie plak kata2 penuh makna:

"semakin hari saya semakin lali dengan bau2an kentut ini kerna surrounding saya sentiasa mempraktiskan [s]fire[s/] ketut drill.. kentut drill ini selalunya akan dilakukan oleh orang yang profesional tidak mengira masa dan tempat.. sebagai contoh, di dalam kereta, sewaktu sedang menjamu selera, atau juga sewaktu sedang menonton tv.. dan kita hendaklah membiasakn diri utk menahan pencemaran bau tersebut.."

sappaalaa org profesional tue yekk~~