jalan-jalan di taman

Friday, November 21

rumah sewa oh rumah sewa

Theeeheeeee.. Hari nie, rasa seronookkk sangattt.. ^_^ sebaaabb, kitorang (ak, cacat+linda) dah kompem nak pindah rumaahhh.. ktorang pindah dekat condo pandan villa.. tadi dah kompemkan dah.. 1 dec 08 nie insyllh masuk.. lunch tadi dah merantau dengan diorang nie.. kitorg buat operasi.. tampal iklan cari housemate lagi sorang..

punyaala panass terik tghri tadii.. kitorg punya semangatttt.. redaaahhh jugakk.. masing2 mengeluhh.. penat berkerut kening, kaki rasa panas gilerrr.. ak sampai terpaksa rehat jap letak kaki bawah kereta.. berteduh jap.. pastu kitorg punya perangai hodoh, berjalan pun ikut bayang2 orang.. hahaaa..

alaa.. apa2pun, ak mmg dah tak sesaborr nak masuk rumah baruuuu.. ^_^ hujung mgu depan dah nak start mengangkut barang.. yihhiiiiee!! ma+ayah setuju ak pindah.. buahati pun samaa.. ^_^ hihiiiii!! berbungaanyaa hatiiii!! lepas kawen, ak still kat KL.. errr, maleh plak nk story planning kitorg.. ermm, kemudian2 la kot.. heheee.. :P

errrmm, a very special thanks to our boss..apis.. sebab dia tolong kitorg dalam menyelesaikan masalah yg agak sedikit complex sbb ada orang yg tarik diri last minute tak jadi pindah ngan ktorg.. mekasihh yer apiss.. muraaaahhhh rejeki ko.. aaamiinnnn..


Bdw, so far, dah ready tulis sikit2 alamat2 yg nak postkan kad kawen.. nie dari hari tuuuuee lagi nak alamat abg eddi+kak yanie nie sebenarnya.. tapi taaaakkk tercall2 lagii.. depa nie orang pentiinggg niiie.. saaaangatt pentinnggggg.. heheeee.. :D hajat di hati nak bagi by hand.. tapi nak ke putrajaya tue laa.. tak der transport.. nak tgu buahati datang, mmg tak tau laa bila buahati free.. xperr.. akan diikhtiarkan.. insyaAllahhh..

No comments: