jalan-jalan di taman

Wednesday, July 30

dudes oh dudes

Masuk hari nie, dah masuk brapa penggal dah aku tunggu si Dudes nak pass kain biru.. sebenarnya, kain biru tue, adalah kain utk aku lap screen lappy aku nie haaa.. boleh plak dia jadikan harta pusaka diaaa..

Hari tue time aku tengah bersihkan screen lappy aku nie, si Dudes berkenan sangat ngan cleanser aku nie haa..lantas, ngan tak agak2 dia nk try jugak.. sekali dia paaakaiii, hitaammmmm kain yg nak buat lap screen tuuueehhhh!! kaaabisss ayammmm punya Dudeesss.. pastu, tak cukup tue, si Azam pun sebat jugakk.. bertambah itammmm aku punya kain pengelap screen tue haaa.. kabis betulll..


pastu aku dan2 suh si Dudes bawak balik, basuh.. :D

Friday, July 18

suka ati oh suka atii.. ^_^

smlm ma kol.. ma cakap ma, ayah dan adik2 nak trun kl.. duk kat rumah ayah long.. sabtu nak gerak pergi rumah buahhatii.. ^_^ pastu baru sat tadi apis tanya aku samada boleh datang tak ahad nie.. huhhuuuu~ nasib baik apis memahami.. kesian jugak kat dia sbnrnya, tapi apa nak buat.. hohhhoooo..

haaa, nie ada nak update gmbr baruu.













Thursday, July 17

^_^ oh ^_^


Happpyyyyy nyerrrr bukak dalam blog aku hariniiiii!! ^_^


buahhati tmbahkan video lagu C.A.N.T S.M.I.L.E W.I.T.H.O.U.T Y.O.U, playlist lagu dan yang paaaaaaling paling sweet dan best dan sgala2nya yang best tue, buahhati letak day counter since ktorg bertunaaaanggggg.. ^_^ saaaaaaaangattt chomellllll..
MEKASIIIHHHHHHHHHHH BUAHHAATIIIIII xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxox



Cant Smile Without You <--download skaraanggg!! dowbload skanggg!!

Wednesday, July 16

hellboy oh hellboy

smlm nonton Hellboy2 ngan cacat, linda,nik+faizal.. ^_^ pastu, dalam banyak part, aku paaaaling suka part Abe Sapien nyanyi bergandingan ngan Red lagu: Can't Smile Without You.. saaaaaaaaaaaangatlah chomelllll.. teerus roger buahhati mintak carikaannn.. ^_^

Hari nie, aku nyanyi-nyanyiii jer lagu tuuue.. loooopppp sampai sudahh.. saaaaaaangatlah besstttttt.. lagu nie ditujukan khasss untuk buahati tercintaaa..



You know I can't smile without you
I can't smile without you
I can't laugh and I can't sing
I'm findin' it hard to do anything

You see I feel sad when you're sad
I feel glad when you're glad
If you only knew what I'm goin' through
I just can't smile without you

You came along just like a song
And brightened my day
Who'da believed that you were part of a dream?
Now it all seems light years away

And now you know I can't smile without you
I can't smile without you
I can't laugh and I can't sing
I'm findin' it hard to do anything

You see, I feel sad when you're sad
I feel glad when you're glad
If you only knew what I'm goin' through
I just can't smile without you

Now some people say happiness takes so very long to find
Well I'm finding it hard leavin' your love behind me

And you see I can't smile without you
I can't smile without you
I can't laugh and I can't sing
I'm findin' it hard to do anything

You see I feel glad when you're glad
I feel sad when you're sad
If you only knew what I'm goin' through
I just can't smile without you..



Friday, July 11

sengal oh sengal

Hari nie badan rasa xlarattt sangat.. tulang rasa nak tercaabuutttt.. hukkhukkhukkkkk~ batuk2 sampai nak termuntahh2.. sampai sakit2 dada, ulu hati hempedal (buahati, cacat+nik titan gelakkan aku sbb aku sebut hempedal..sengal..kabissss r..)

dah tak larat nk batuk lagiii..hukkkhukkk.. nak baliiikkkkkkk.. nak baliiiikkkkk..

Saturday, July 5

eiza oh eiza



nie dah siap gmbr aku edit.. len2 tue, sum other time laa..huhuuu~ bz banget.. :D

Wednesday, July 2

Ledang oh Ledang


Hari nie, baru aku tau, rupa2nya, Gunung Ledang kat Johor rupanyaaa.. *maluuu2..

Aku siap bertekak ngan Martopo, Cacat dan Mop (nik titan).. Aku ingtkan, G. Ledang kat Sarawak.. Ini adalah berdasarkan lagu rakyat Putri Santubong yang dah bertahun2 aku nyanyi salaahhh rupanyaaa.. *kiuuu..kiuuu.. Aku nyanyikan lagu rakyat tue kat dorang nie, baru aku tahu salah liriikkk.. salah satu sebab geografi aku fail..

Nanyian aku:


Puteri Santubong puteri Si Ledang
Penjaga gunung negeri Sarawak
Manis sik ada dapat dilawan
Anak dak dewa turun kayangan

Nyanyian sebenar:
Puteri Santubong puteri sejenjang
Penjaga gunung negeri Sarawak
Manis sik ada dapat dilawan
Anak dak dewa turun kayangan

Jadi kawan-kawaaannn, ingat taauuu.. Gunung Ledang adalah terletak di Tangkak, Johor, yerrr.. Jo-hor.. *peaashhh..ngeeheee