jalan-jalan di taman

Friday, February 27

blok semedang

hari nie, aku macam biasa.. sampai opis.. bukak laptup.. bukak pastic kueh.. marah si anip buat kerja opis pagi.. (sebenarnya nama dia anis.. tapi xlekat plak nama tueh..) yer,laaa.. sampai opis awal bening.. terus bukak PC..buat kerjaa.. hok alohhh.. rasa tercabar kedibiliti eden.. hahaa..

tadi, dah on laptup, bukak email opis.. pastu nak bukak hotfm online, dah tak dapatttt.. rupanya2 dah kena block.. sbb category dia: radio and entertainment.. gerammm gilerrr.. baru semalam aku layan hotfm.. hari nie dah kena block.. bala nie mmg banyak dosa kat aku niehh!! benci bala!! benci bala!! err, utk pengetahuan, bala nie adalah orang yang bertanggungjawab memblock web2 yang dirasakan perlu..kununnyaaa.. VPI nie teruklaaa..kita ni dah la kerja siang malam.. takkan nie pun tak boleh nak tolerate.. block itu ini.. jobstreet laa..youtube..friendster..myspace.. itu smua ak tak la kesah sangat.. bukan aku layan pun..tapi agak2 laa nak block pun.. tah apaa2.. mmg i hate you laa bala.. lepas nie, jangan ada rasa berani nak sentuh my RMS server,ok!! kalau nak apa2 pasni, jangan harap dapat kerjasama sebegitu mudah.. kalau nak mintak maaf, unblock balik hotfm, pastu cakap AM SORRYYYY!!.. selagi tak ada gaya amir, selagi tue jangan harap dapat kemaafan dari ibu mengandung ni tauuu.. ikk.. hate you!!

3 comments:

Anonymous said...

moral of the story : wat keje time keje .. hehehhe

-Zulfiqar

ZuL said...

Im sorry(ng gayer cute)hak hak hak

Matt Fauzy said...

bala mmg cari bala ngan korg sume ker???hahahah padan muker VPI