jalan-jalan di taman

Thursday, February 26

macammmm2

eiiii..semlm baru gaduh ngan zol..tah laa..mcm2 plak diaa.. suh tambah test case itu laa, ini laaa.. benda yang tak perlu pun nk suruh..bukan apa, benda tak compulsory lagik, bior jer la duluuu.. RMS aku tue kan urgennnnnttt.. ada VIP case tue.. dah la itu hari ada license problem.. ini lagi nak delay2.. hanngin laa.. karang big boss ingat aku punya side yang problem..kerja delay2.. datang office tadi pun aku mmg buat berat mulut nak tegur si zol.. sakit hatii..smlm dia reply msg lam kul 12 lebih.. time tue aku dah tdo.. bila terjaga, baca msg dia, mmg haaangennnnnn jerrr.. langsung susah gilerr nak tdo.. siott jer..

tapi, sat2 tadi, time lunch.. dia tegur aku.. tanya naper aku tak lunch.. huhuu~~ tatau ker dia yg aku tgh bz nak mampos nk siapkan summary rate dia tue.. tambah bermasalah bila formla dia tue salah.. QA return balik.. nie aku pulak kena buat formula baruu.. nak pikir bukan senang.. bila zol dah tegur aku macam biasa.. aku pun tah lerr, jadik ok terus.. tak der dendam apa lagii.. ntah.. cepat sangat lembut hati.. *siighhhh~~ apsal laaaa aku tak marah lagiiii.. apsallllllll!! apsallllllll!! kat yuz tadi pun sama.. boleh tak, dia cakap dia tak berani nak present dekat LHDN..sebab tak terar lagi bab2 logik R2008.. before present tadi, aku agak rasa tak kompiden bila dia cakap cantu.. apa2 pun, aku standby jer laa.. kalau dia anak buah aku, mmg dah kena sound tueh.. ini sebab anak buah orang.. maleh nk cakap banyak..

kang kata aku pok pek..pok pek..*sighh.. tadi pun, mostly, aku yang cakap.. hohooo.. xpo lah.. rini mood yang malas nk layan semua karenah orang yang macam2 nie..

1 comment:

Matt Fauzy said...

Ape kata ko resign je dr VPI