jalan-jalan di taman

Tuesday, February 17

Terjaga pagi2 buta

Tengok jam..atooyyyaaii.. baru pukul 2.12am.. terjagaa pagi2 buta nie plak.. recall punya recall.. dah dapat tau kenapa terjaga awal nie.. sebabbb, aku mlm tadi tidur agak awal.. pkul 10pm cantu.. borak ngan suami pun sekejap jerr.. sebab batry low sasangat..charger plak kat office.. aku sejak bergelar career women nie (aitchecheeewaaa~) Jangka hayat aku tidur mmg 5 jam sahaja.. kalau aku tidur awal, aku musti bangun awal.. tekanan betul.. that's why aku tidur 12 ke atas.. weekend pun sama.. dah bangun, terkebil.. nak boleh lelap balik tue mmg agak terseksa.. tambah2 sekarang nie.. bangkit tidur, perut kosong.. mula la nak membwekkkk~~ T_T lagi worst bila beberapa hari nie aku baru baik demam..batuk2 nie pun tak habis lagi.. so, kalau terjaga, mmg batuk2 jer laa.. nie yang buat rindu kat buahati nie.. kalau dia ada, terjagaa akuu.. sakit pening muntah aku, buahatiii la yang jagaa..


5 comments:

kakNgah lagi. said...

aiyakkkk. klo kNgah ada pon tjaga jugak...... kNgah bli'n air milo kotak. hoho. x sabo nk tunggu perut long mmbesar lg dan mmbulat. t nk usap2 n cakap ngan baby! weeee~ :D

beta penjaga peti ais said...

milo kotak sangat2 diperlukan di rumah sekarang.. :P gantikan anmum kalo ak sempat pagi2..

nnt bln5, kang,rarajin lerr datang jenguk..time tue dah boleh rasa baby gerak kott.. :D

rfsx said...

kNgah dtg lak jgn dtg kosong jer..
usap, usap jugak..
ekekeke~ ;p

oh kNgah lagi. said...

kehadapan abgLong ku,
oh mmg kNgah usap lah.
br2 neh jumpa pon
mmg kNgah usap da gak.
sambil ckp,
"baby, duk leklok ek"
:P lalala~
biase la, da kate kngah neh
aunty yg gojes en :P

beta penjaga peti ais said...

tunggu lerr perut i makin membulat nantii..berebutt lerr smuaa nak usap.. nguahhhnguahhhnguahhh..