jalan-jalan di taman

Monday, July 6

kad kahwin | wedding card | wed card ..

hohooo.. sekarang dah siap few template utk wedding card.. aku dan budak rumah aku buat bisnes skarang.. buat bisnes kad kahwin.. hehee.. rasa seronok mendesign2 nie.. lepas puas buat beberapa design utk kawan2..

untuk permulaan nie, kitorg ada few design.. kalau sesiapa berminat, boleh la kontek kitorg utk quotation.. pricing, mmg muraahhh.. plg tinggi pun rm1.00 jer uk 1000 keping..

**oleh sbb ada yg salah phm..RM1.00/keping kad untuk order yang 1000 keping dan ke atas..
bkn RM1.00 utk 1000 keping ok? - sekian, macehhhh~


eh, jap yerrr.. buahati dah msg..tanya dah makan ubat ke belum.. hehe.. nie nak maka
n ubat jap eh.. theeeheee.. *up up and da waaayyyy!!

.
.
.

ok.. dah makan dah..

ok..sambung balik bisnes tadi.. haaa, itu laa..ok.. kalau tgk kat bawah nie.. ada few design yang mana ini aku sendiri design kann.. nnt aku upload lagi design2 dari partner aku - linda topo plak.. she got lotsa very nice design..

[wed card: abadi]



[wed card: buahati]


[wed card: cintahati]


[wed card: dedauncinta]

ok, so sapa2 yang berminat atau ada sebarang persoalan, boleh tanya melalui blog nie atau boleh jugak
direct menghubungi person in charge kat bawah nie ok.. ;P
sya : 019-2193614 [ iciceme@yahoo.com ]
ida : 017-6021601 [
cat : 017-2804668 [ eliana_qila@yahoo.com ]
more design to come.. *wink


10 comments:

rfsx said...

ahak³..
nama lelain utk kad tu takpe lagi..
tapi last skali tu..
dedauncinta..??

humang aihh..
mana cek dpt idea ni..?

anyways, wish u all the very best for the business k?

xoxoxoxoxo~

yah said...

RM1.00 utk 1000 keping..
murahnye..leh tempah nie..hehe

izad said...

cantek cantek

pErEmpUan said...

..dasat..macam2 ek ko buat..gud for u =)

oke,nant aku nak akwen aku tempah kat ko..its a deal =)

beta penjaga peti ais said...

ice2rfsx- hahahaaa..itu da abes org tnya apa nama nk taruk..kalo ikutkan, letak wedcard1,wedcard2++ jerrr.. XD tapi demi menjiwai suasana org bercinta nie, nama perlu ditukar.. :P

seceria said...

cantik tertarik design2 nya.
boley tempah ni nanti.

beta penjaga peti ais said...

ice2yah:
rm1.00 sekeping utk yang order 1000keping dan keatas.. taip itu harga boleh kurang lagii.. rm1.00 ue max price..

beta penjaga peti ais said...

ice2izad:
makaseyy.. ^_^ nnt ada datang seru, jgn lopa orderrrr.. kawann2 kerrr..adik..kakak..sedara maraa..guru besar..ketua darjah..smua orang bolehh tempah..

beta penjaga peti ais said...

ice2perempuan aka bell:
haaa, cam tue laa nk dengarrrr.. :D nnt kasik spesel price punyaaaaa..harga boleh nego sisss..

beta penjaga peti ais said...

ice2seceria:
makaseeyyyhh, ya seceria.. ^_^ nanti banyak lagi design yang nak diupload.. kalau apa2, boleh contact patik yaaa.. *wink