jalan-jalan di taman

Tuesday, October 20

convo cik kecik

ptg tadi, ak, raafiif, kakngah, ma and ayah g town.. kitorg turun town utk beli roses utk kakchik.. sempena convo dia 19th semalam.. kesian dia.. kitorg tak dapat datang.. sekali timing tak kena daa.. me ngan keadaan cani nya, ma and ayah pulak bz dgn preparation dia utk ke mekah.. kawan2 dan sdara2 datang rumah xputus2.. bermaafan, berpesanan, mendoakan.. dah rasa macam suasana hari raya ppulak dah.. haha..

so, tadi kitorg bought 1doz red rose.. harumm wangi sangat kuattt.. bunga imported munya.. kitorang plan nk buat surprise kat kak chik.. hari ni, settle semuaa.. beli rose dah, tdy bear+ferrero lagii.. hopefully dapat gumbirakan balik cik kecik kitaa.. heeheee.. eh, baloon xtiup lagiii..sat g la tiup..hohoo..

to my beloved cik kecik, congratzzz yerr.. berconvoo jugak akhirnyaaa.. ^_^ nie degree nie bajar elok2.. jadikan apa yang dah dilalui jaman dipl tue sebagai garis panduan utk masa depan.. yeaabbaaa!

3 comments:

Anish said...

tahniah gak ler untuk cik kecik ngeeeee

beta penjaga peti ais said...

cik kecik kata, "longg..glemer nyerr kak chiikkk..hehehe..kem salam la kat akak nie yerr.."

XD bukan main suka cik kecik tue kita tulis citer dia dalam nie..

Anish said...

ekekeke...wsalam...ate sesekali akaklongnyer mengglemerkan adik2nyer ahahahahaha