jalan-jalan di taman

Thursday, October 8

open house sdn bhd SP

whheeeeeheeee!! seronottnyerrrr!! 25th nie dah seal the deal dengan dak2 SP nie.. akan ambush umah abg eddie dan kak yanie sekeluarga.. theeeheeee.. insyaAllah akan bertolak around 2pm.. jmpa sebahagian kat tol sg besi.. yang the rest, yang tak one way tue jmpa kat rumah abg eddie+kak yanie terus..

katanya nak buat pot luck party.. si mar nak bawak carbonara.. aku tatau nak bawak apa.. kalau bawak spaggy, nnt muak plak.. lebih kureng jer ngan carbonara mar.. kalau nak buat puding roti errrrrrrr~~ da agak horor ngan kes puding roti keras cam bata -last time aku buat kat melaka.. alaa, salu2nya menjadi, tapi sebab apa tah tersilap, langsung kerasss.. baling lam sinki pun klentung klentang bunyikkk.. wakakakakakaa.. ntah laa.. nnt laa pikir2 kan.. korang yg lain2 nak bawak apa ek?? kira main menu kita serah kat mar la ekk.. hehehehee..

aku, imrul dan apip dari setapak.. angkut kak ngah sekali.. sebab nnt mak ngah dia boleh carik jodoh..eh silap..boleh jaga apip.. kiuuukiuuuukiuuuu~~ nnt kitorg terus gerak ke melaka..

nnt jmpa matnip ngan sapa erkk, kat tol sg besi.. lain2 jmpa kat rumah abg eddie.. kata nak makan ikan bakar bagai.. tatau laa jadi ke tidak.. itu si mar laa yg rajin usulkan.. aku nie no hal jerr.. mmg jalan jerr..tapi ada baby nie.. xleh lama2 jugak tue.. kesian apip..

mar siap pesan:
MARnoon: ko bw bedak byk ckit ek
MARnoon: takot bucuk lak kena tium byk2
sya: bwk sgalaa nnt
sya: siap ngan besen2 mandi skalii
heheee..nnt jompa apip di sanaa.. ready lerr bawak camraaa.. duk gerammm kat apip dr rituu.. haa nie peluang anda bertemu ngan hero kami.. hehe..


owkeyppp guyss, kalau ada apa2 nanti, kot laa ada sapa2 baru decide nak ikut ker, nnt roger2 yepp.. kalau tak ada my no lagi, PM me ok: iciceme@yahoo.com


2 comments:

~* chirpy_chummy *~ said...

oit mocik,ko paparkan nama nooon tu pehal? hampehss... ni mbuatkan aku nk tuka nama ko kembali kpd sediakala..syaripoooonnnn....ekekeke kentut tol laaa..sis my-noon gak yg besh..wakakaka *bling2*

btw,mkn ikan bakar tu kt bagan lalang..aku lopa jln ke sana..:p

beta penjaga peti ais said...

hahahahaa..aku paste mana ada edit2.. xder keje akuu.. hahahahaa..


ikn bakar tu kita tgk ler canaa.. kalo hari masih muda, nk lelepak kosong pn care gak.. dr asik menyumbatt jerr..