jalan-jalan di taman

Tuesday, November 17

dah baut aduan dah pun.. puas hati beta..


hohh hooo.. pagi nie tatau naper tapi agak meledak jugak laaa.. disebabkan tadi kuar agak lewat so speeding a bit la ke office tadi.. tapiii, jalan area setapak, danaukota, wangsmju nie sangatlah menyakitkan hati dan perasaan ini.. berombak dah dlm keter tadii.. apataknya, jalan mmg tak senonoh.. berlobang sana sini.. jalan KL kottt.. nanti, bebesok, kalau nak bayar roadtax keter, cakap, "laa, ya tuhan.. bayar roadtax kerr.. bukan oceantax? maaflah, selama nie saya ingtkan saya dalam boat atas laut.. berombak sedaapppp jerrr.. hoh hooo.."
yaa, dan aku akhirnya telah membuat aduan pasal kerosakan jalanraya yang berkaitan.. kalau u guys yg nak buat aduan jugak.. boleh visit: http://bhea.dbkl.gov.my/eaduan.cfm agak mudah jugak laa.. xrenyah sangat nak fill in form..

5 comments:

eizazuriaty said...

thumbs up!!

Anonymous said...

baut tuh per? hik3x

-Zulfiqar

beta penjaga peti ais said...

yaaa..syabbass betteyyy utk aku.. yaaa..tepuk tangan semuaa..

beta penjaga peti ais said...

senget la pacik zulfiqar ini.. XD

Anish said...

dik baut tu ape erk :P:P