jalan-jalan di taman

Wednesday, November 25

hampa binti gas

hoh.. http://www.emocutez.com hampagas sungguh.. elok2 duk sonok experiment blog.. tau2 seeemoa comment lam blog aku meruap menghilang tah ke mana.. http://www.emocutez.comhampa bergas sungguh.. itu pun actually aku tak sedar.. alih2 kak anis yg notice dan dikabarkan pada aku.. tragis sungguh.. ini type keyboard dengan mulot moncong nieh.. majuk ngan blog.. naamo kawan ngan blog.. pedih hancur luluh hati nieh..

hancuuurr nya haatiii kuuu~~ terkenanggg, kan diiiriiimu~~ ehhehh, lagu apa aku nyanyi nie.. boleh plak reka sendirii lirik ekk.. boleh jadik composer koottt.. http://www.emocutez.com hebak ah..

4 comments:

rfsx said...

lorr...wat did u do?
camna bleh ilang?

tu la..ape aje dia godek ni...

beta penjaga peti ais said...

akakakaa.. mcm nak cuba buat disable rite click menu pada context menu.. sbb kawan kata boleh remove.. tu dok google dr smlm, try tadi.. hehee.. tah acana plak smpai effect dia leh hilang comment2 tue..

rfsx said...

why u want to disable right click?
kunun tak kasik org copy link or tgk page properties la ni?

aishh..tak perlu la..bkn ade mende nk copyright pun kan?

beta penjaga peti ais said...

bukaan daa.. tak der menda yg tanak dikasik copy pun.. cuma nak tgk effect dia.. betul ke boleh remove.. ^_^ ada try few other things jugak.. saja gatey nk explore.. hehee..