jalan-jalan di taman

Wednesday, November 25

ice lemon tea

ok, hari nie, lunch tadi aku kena gelak..http://www.emocutez.com terutama si kama tango.. aku boleh tak reti macamaana nak sebut ice lemon tea yg malay version.. http://www.emocutez.comso berterabur habis la aku nk susun which one which dulu yang nak disebut.. antara cubaan2 aku adalah seperti list terkebut:
1. air limau teh..
2. air teh limau ice..
3. teh o limau ada ice..
.
.
.
dan lepas puas kena gelak:http://www.emocutez.com
tea o ice limauuuuu~~
http://www.emocutez.comaku ada 2 perkataan yang aku susah sangat nak sebut.. bila nk sebut, aku akan jadik macam eiiiiii~~ gerrrammm~~ those 2 words adalah seperti terkebut:

1. isu semasa (sebab selalu sebut current issue)
aku akan sebut: ishu shemasha

2. atas dashboard (baru found out masa lam keter hubby past few days)
aku akan sebut: atash dashboard -atau- atass desboard -atau- atash desboard
padahal nama aku dah -sy-.. sya..sya..sya..sya..sya..http://www.emocutez.com

hhmmm.. harinie, kaaan, aku suuuuuuuuungguh gumbira.. ma kol+msg tadi.. bgtau ma+ayah akan balik sampai mesia on tis coming 4th dec.. 4pm insyllh.. huhuuhuuuuu.. teruujaanyaaa.. sangat rinduuuuuuu.. ma pun duk rindu2 raafiif.. jap2 tanya harini raafiif dah mandii? raafiif ada meragam tak? sampaikan raafiif ada senyum ke tak hari nie pun ditanyaa.. ahakss..

2 comments:

rfsx said...

shekfaaa..shekfaaa...
adoyaiii...

hahahaha

beta penjaga peti ais said...

shaaahaaatt..