jalan-jalan di taman

Thursday, November 19

pokpek

hmmm.. tergelak besar hari nie aku dari pagii saampai petang.. ceria sungguh di kala aku tengah bz ngan kerja.. wakakakaa.. dari pagi tdi, aku dan kama yg mulut becok nie duk pok-pek dari dalam keter saaampaila ke meja opis.. opismate2 kitorg sampai cakap, 'apalaa korang borakkan tue..' 'ha'aa..dr masuk tadi duk bercakap.. hahaha..'

hahaa.. kitorg mmg mulut pok-pek.. eh, errr kitorg or aku sorang.. hahaa.. aku rasa perjalanan ke office kitorg dekat sangat kot.. banyak bnda nak pok-pek.. tapi masa tak ckup.. tau2 dah sampai office..

tadi me, kama and ilin had our lunch at this 1 domino's pizza yang baru bukak kat our office.. yang sangat buat aku gelak iiisss, masa kitorg masuk2 jer DP tue, boleh tak dengan meriah nyer semua pekerja dia welcoming kitorg.. "WELCOME!!" "SELAMAT DATANNGG!!" raramai jerit kuat2 dengan nada yang saangat happy dari arah kitchen diorang.. best tak.. terperanjat aku.. kemudian, after kitorg dah fully stuffed (which aku rasa lasted me till diner karang), kitorg pun nak challow.. bangun jer dari kerusi tue, boleh tak diorang semua tepuk tangan beriya2.. yaa tuhan.. terperanjat akuu.. mcm celebrate besday yer jugak.. hahahahaa.. so challow la kitorg 3umat nie pulang ke office dengan rasa yang sangat kelakar..

bdw, here's a pic of our 2month-old young man (in pink) yang termampu aku upload di saat aku kat opis nie.. hehee.. ini pun amik from adik ipar aku punya galeri.. comel tak our lil hero..

mish him shooo mushhh mushhh.. he's sooo cute n sooo adddooorabblleee~~ wheeehee!! ibu pulang nantiii.. mau peluk manyakkk2.. abah pulang besok.. kita hug abah manyak2 yekkk..
bulu mata panjang.. hidung mancung.. got 2 sweet mweet dimple.. bibir yang comel.. hobi raafiif skang is tengok tv.. he just love tgk tv yg banyak gerak2.. terutama cartoon.. ahakss.. nanti dia tunjuk excited dia like he understand laa semuaa.. hahaa..

15 comments:

rfsx said...

mmg kachak la hero kita ni...
mcm abahnyer..hahaha

tp tatau la kot bleh bckp nnti pokpek cam ibunya...

hahahahahaha :P

beta penjaga peti ais said...

HAHAHAHAHAHAAA nice one.. me tergelak besarr kat office nie.. jahaatt.. :P

~* chirpy_chummy *~ said...

konprom becok gak tuuu~ ekekekeke (version fronsey yep)

aku senyumm jek kt bakang nih..ngee~

beta penjaga peti ais said...

wakakakakaaa.. kita tgk beebsok, bleh join club ibu dia tak.. XD haaghhoossss~~ (version fronsey jugak keyp..)

mohd faizal bin sarif said...

muke ade iras2 husband ko.dagu ade iras2 ko skit.nnti dh beso bole buat team futsal dgn ank aku.gogo.

beta penjaga peti ais said...

kekekekeee.. kita team up ngan anak si ebon sama.. anak dia boy jugak.. 1 team siapp sedia utk gempurr!! yaa!! yeabbaa!! yeabbaaa!!

Anish said...

ekekekek bulatnyer muker dia, beshnyer pp dier ahaks!!!

beta penjaga peti ais said...

ada dimple lagii.. both side tuue.. XD

Hanif said...

dah tgk kat avy rufus di SP
waahhh... mmg comel cam umi & abahnya
aku dok imagine cane kalau apip jd pokpek cam ko...

beta penjaga peti ais said...

ehh, skang dah panggil ibu-abah daaa.. :P kekekekee..

aku nie pokpek kerr?? tak kaaannn?? takk kaaannn?? mcm joyah dot com jerr bunyiknyerrr~~ padahal aku nie kan pemaluu.. penyegaannn..

cLoud9 said...

tomey nyer...nk peluk nk cubit pon ada hahahaha

beta penjaga peti ais said...

hahahaa.. haa, tomey saja kaa.. bila nak mai kl..

Amrixxx said...

erm..aku tgk apip ni kira tomey skit ar dari aku kot cece...ahaha... :P
geram je pp aku tgk ahaks..

mate dia bulat & berkilau je..erm..

beta penjaga peti ais said...

hmmm, aku plak kira, kan, ermm, apip nie tomey banyak kot dari ko, am.. hahahaha.. XD

geram saja kaa? nnt bebesok, kita team satu family ak ngan ko main futsal.. acam? care tak?? *angkat kening* *angkat kening*

beta penjaga peti ais said...

daaahh..langsung ilang lesap comment2 berbelas2 kat siniii.. sengal.. mangkok tingkat betul..