jalan-jalan di taman

Monday, November 23

sebulan sudah

http://thelostgarden.blogspot.com/wuh..harinie, ada semangat baru.. (tapi kje tak jalan jugak.. hahaha) sedar tak sedar dah nak habis bulan 11.. meaning aku dah nak sebulan kerja di tempat baru nie.. hmmm, so far ok jerr.. tak der banyak kerja lagi.. cuma kalau nk hantar report tue aku agak kelam kabut sikit.. bukan sebab apa.. aku report detail, system plak baru suam2 kuku baru nak faham.. mmg depa kata tak yah detail..tapi so not my style laa.. huhu.. tapi tatau la ini nk kena join team baru.. bila tah nk start.. nebes nieh.. tah ker nnt bz giler.. yoshh!! berrsediaa!! http://thelostgarden.blogspot.com/

bdw, weekend lepas aku n hubby n our hero p haida's wed kat banda sri putri sana.. miss chummy pun ada pegi sama.. dengan selambanya kitorg naik ateh pelamin tue.. bergambar plak ngan mar.. kitorg emang suka berpiktur-piktur nieh.. pantang nampak flash, mau ajer toleh.. dengan harapan dapat enter prem.. dulu2 la kot.. skang agak shy2.. (al-kununnya la kaann..)





http://thelostgarden.blogspot.com/ tah apa gatey kitorg bergambar kat ateh pelamin tue.. iskkk..iskkk..iiissskkk.. errr, time nie my sista kak ngah yg dokong raafiif.. hehee.. sat naa raafiif sayaangg.. ibu-abah nak belomantik-lomantik cinta di taman astakona berbunga indah nan permai sat..



ok, sekarang ibu dan abah dah berpiktur bersama raafiif.. suka tak.. suka tak.. wheeee!! http://thelostgarden.blogspot.com/


http://thelostgarden.blogspot.com/ini gambar bersama cik mar kita.. itu dia.. gaya spontan tak baper nk spontan.. wakakakaa.. besok upload lagi k.. nie kang bebel mak kiah plak sahabat sorang nie.. 1st time balik lambat.. wakakakaa.. it's 5.35 olediii..

update 1 lagi gambar.. ini gambar bersama cik kuNgah kita.. http://www.emocutez.com



wheeeee~~ nanti kita jalan2 cari makan lagi, yer..

bdw, to my fren.. puan haida.. tahniah yaa!! semoga menjadi isteri yg solehah, menjadi ibu mithali.. welcome to the club.. http://www.emocutez.com

4 comments:

Anish said...

eheheheheh kiut apip...ni nak bersanding sekali lagi ke dik :P:P ok tu..leh oneymoon lagi ahahahaha

beta penjaga peti ais said...

kepak-kepak.. kaboomm-kaboommm.. XD ini kira ala2 anniversary gituu..wakakakkaa..

pemuji diri sdiri ;) said...

cun nye adik u yg pakai baju biru tuh. hoho!

beta penjaga peti ais said...

errr, yer kerrr.. tgk lah akaknyerr..

-perasan diri sendiri ;)