jalan-jalan di taman

Thursday, November 26

tag.. tag..

tag kali nie comes with award.. I am so honored and flattered menerima award terkebut* Makanya, adalah menjadi tugas saya untuk menggalas amanah terkebut utk me-reply wlaupun agak sedikit lewat.. http://www.emocutez.comactly, aku dah kena tag past few days.. tapi macam agak kurang sadar diri.. asik lupaa jer nk reply tag dari pacik kita nan sorang nieh.. ok, here's my 'award-winning speech', ya..

*bdw, terkebut adalah tersebut.. hehe.. sian my laling tak faham terkebut tue apa.. :* for u.. ehehehe..


1) Write five (5) interesting facts about the person who gave you this award.

errrmm.. ok.. interesting fact yer?? hmmm.. tricky sungguh.. nak yg interesting tue.. hmm, let me see..
  1. he's a guy yg actually hati tissue.. tapi bukan sebarangan tissue laa.. not that tesco tissues punya type laa.. hehe.. jgn mare yer pacik..

  2. kalau tgk pacik nie, mcm tak mungkin dia akan buat lawak, tapi tup2 dia bleh out of the blue buat korang tergelak ok..

  3. sukakan lagu2 japan (kott..)..tgk blog beliau sudey..

  4. seorang yg hardworking.. sampaikan SP pun da namo join.. sob.. sob..

  5. .. dah tak der perkara yg interesting lagi.. haha..joking.. kang kalo lagi taruk, lagi byk reveal things yg mungkin tak suppose org lain tau.. haha.. boleh ke bg alasan cantu? beeedallaa pumkiiinn..


2) Jot down ten (10) interesting facts about yourself or your hobbies.
hmmm, ok.. wut do we have here.. hmm.. apa ekkk.. ada ker perkara menarik pasal beta..
mungkin tak menarik, tapi i give u, list of things yg mungkin korang tak tau bout me..http://www.emocutez.com
  1. sangat sayangkan her family.. tersangat2 yang aaaamatt sangat, ok..http://www.emocutez.com
  2. sukerr pink karer http://www.emocutez.com
  3. jarang tgk price tag kalau membeli barang2 other than baju..http://www.emocutez.com

  4. pernah cipta lagu utk my hubby
    "buahatiku sayangg..buahatiku.. buahatiku sayangg..buahatiku.." yaaa, 2 rangkap tue jer ok.. dulu, termangu jugaklah my hubby tunggu the next line..hahaha..

  5. selalu dibuli dek my sweet weet love hubbyhttp://www.emocutez.com
    ..ahaks.. my hubby suka ejek me bercakap.. hahahaaa.. (pernah aku try ejek jugak my hubby, tapi kena gelak balik sbb me boleh bendul p ejek bunyik ejen kereta when my hubby start kereta..boleh tak..)

  6. tak pernah hayat2 pakai pakaian yang with orange color, tup2 kawen kena wear baju set orange.. wakakaka..

  7. tak ada baju color kuning in my closet.. coz, xrasa my dark skin match with warna kuning.. hohoo..

  8. susah nak pronounce current issue in malay.. and for other few words too.. hoshh..
  9. suka beli buku nota yg come with nice design..http://www.emocutez.com kalau masuk kedai buku, my hubby akan escot rapat supaya me tak terbeli buku nota yg bukan2 dengan bilangan yg tak terkawal..

  10. pemalu sebenarnya.. tapi pokpek2 bila dah jumpa landasan orbit yg sesuai.. most of the time, adjust sendiri landasan.. haha..

  11. my handbeg pernah pack giler loaded with [nivea moisturiser]+[purse yg panjang sejengkal tue]+[sudoku-pocket size jer tapi tebal gedabak]+[sunglasses-hehe, cheap one meh]+[buku2 bank]+[few empty sampul raya-ready kot nk taruk duit esp kalau g wed org]+[nail clipper]+lain2 barang..
*eh, terlebih sudahh.. takpaa, yg 11th tue bonus meh.. hehe..

3) Pick your ten (10) most deserving recipients and describe them.
mari kita lihatt.. siapa yang kenaaa~~
  1. hyde : seorg yg agak tak-kesah-apa org-nk-kata punya type
  2. mar : seorg yg boleh kata kembar aku..
  3. bell : suka dengar pokpek dia..
  4. rijal : antara pebret pren guer di uitm nuhun
  5. ilin : suka masak..buatkan aku pun nak asah my culinary skills
  6. ben10 : kenalan SP yg pokpek jugak..
  7. abg eddie : founder SP.. punyai kids yg sangat comel
  8. sis yanie : pemilik lavender.. punyai kids yg sangat comel
  9. dauz : kagum ngan IT skill beliau.. hehe..
Dah siap reply tag nnt, taruk ribben ropol tue lam ur blog ok..
owwkkeypp!! yoshh!! siap.. selesai hutang ngan dak hyde nieh.. ehehehe.. bdw, sowii yerrr bg sapa2 yg rasa bz tapi kena tag plak.. hehe.. sbb korang antara yg aku rasa sporting.. hehe.. boleh? chill!

6 comments:

Kek Lobak Merah said...

cik pah..aku cube utk reply tag ni..huhu tapi tak reti..hahaha

~* chirpy_chummy *~ said...

woit mocik, ko saje je kan...aku da bt la tag nih..haiissshhh...xkan nk bt lg kot,semek weh....kalu aku bt yg atas jek,aci? aci la ek...huahuahua

beta penjaga peti ais said...

keklobak: ko copy+paste balik soalan2 tue, then jawab soalan terkebut secukup rasa..kedian. bila dah jawab, ko copy gambo riben merah tue taruk kat blog ko.. ha, pehe dok pehe?

beta penjaga peti ais said...

cik chummy, ha, boleh jer kott.. wkakakaa..

cLoud9 said...

aku try eemmm aku try laaa emm tgu tau..tgu la ek =)

beta penjaga peti ais said...

duk tunggu hang la nieh.. duk tunggu la nieh.. aku tunggu ek.. ;)