jalan-jalan di taman

Tuesday, December 29

hello miss..hello miss..

just wanna share with u guys.. tadi, aku dan kama sangalah mengarut.. kitorg asalnya karoke dalam meeting room nie.. then, all at sudden, kama nyanyi/mumbling (aku pun tak sure)..
kama : Hello miss.. hello miss..
aku : yinna poringgey..
kama : uii..tauu..
aku : satu malaysia meh..
sangatlah boring sebab kitorg kena buat documentation plak nie.. aku lagi laaa.. siap ada kena buat user manualll+system design.. atoyyaaiiii~~ buat kerja dalam bilik meeting.. bawak habis makanan minuman masuk dalam nie.. sungguh kurang supan kan? tak perr.. cermin blurr.. so orang tak brapa nak tau.. ekeke..

harini, dah plan ngan dak2 opis nak g soping besok.. mula2 citer pasal comforter yang aku dah beli kat parkson tue.. harga asal 6rat.. dah sale nie, aku macam org gilerrr.. huhu T_T

itu hari, aku dan budak2 opis g ikano.. mata dah melilauu.. aim itu ini.. tapi mmg enjoy g raramaii.. bila tgk org lain teruja.. aku cam kurang la sket nak membeli.. (kott..) so tomorrow kitorg plan nk g OU.. hopefully dapat bersederhana dalam membeli.. (aitchehh..)

12 comments:

Kek Lobak Merah said...

ha..jgn tak jd plak..:P aku carik comforter rm90 ko tu tak jumpe pon..isk la.. kene blk mlk gak ni..lg besh!

rfsx said...

dia gila beli comforter..
80% discount..tambah pulak ada happy hour utk jumaat/sabtu/ahad..start kul 3ptg sampai parkson tutup..

makanya comforter rege asal rm6++ jadik rm99, pehtu time bayar jadik rm90...

sape tak gile? hahahaha~

beta penjaga peti ais said...

yosh.. ini dia.. duta parkson kita.. :P


betulll liinn.. sangatlah best bila tgk lotsa comforter cantikkk2..

hubby, today, aft offce hour, kitorg nak helping our gov by spending more cash supaya economy kita lebih kukuh.. duit rolling.. satu malaysia.. (betul ke prinsip tue.. bedallaa pumpkiinn~~ wakakakaaa..)

rfsx said...

ewah ewahh..
baik simpan utk masa depan anak lagi bagus..

hahahahah

beta penjaga peti ais said...

errr~~ beli barang2 tue semua invest laa sayanggg my dearrr.. :D utk keluargaa..

(lin..cancel..cancel.. XD )

Kek Lobak Merah said...

tpoo..die tak cancel..ptg ni die ajak aku pi lg..hahaha

beta penjaga peti ais said...

hahahaa..cancel yg smlm.. harini lain citer.. lalalalaaa~~


bdw, mak lin, baru tadi jap aku dah mintak ijin my love, ok.. my love ijinkan tauuuu.. haaa.. jgn jelssss..

xoxo to hubby
dush2 to ilin

cLoud9 said...

uiks..aku g sanun konon nk membedal tuk sale..skali sume yg tinggal hanyala baju2 buruk jek..apekess..aku trlambat ke hape..uwaaa penat dowh g KL skali xbeli aper..isk isk isk

beta penjaga peti ais said...

uissskkkk.. addaaa kaaa.. baju burok ka atau baju tadak size.. yg tinggal size xs..xl.. sakit ati tak.. geram akuu.. tapi berjaya jugak buat aku beli beberapa das pakaian..

dah trun kl, tak habaq..

cLoud9 said...

aa kat MNG sume size XS..XS MNG size budak sekolah ble ar kekeke.silap xpegi awai kit..aku membeli yg x sale wei hahaha puas hati aku..

aa..bizi siot, xsempat nk megajak lepak hee

yes.im.different said...

ko itu la diaaa.. bz berdating.. lopa kawan sahabat smuaa.. pehtu duk kata rindu la, mish2 you laa.. duniawi semua tue.. *sambil peluk raafiif*

drama abeh nieh..

weyy, hang brapa berabeh hari tue.. gaji besaq.. best laaa nk soping sakannn naaa..

wirajiwa said...
This comment has been removed by a blog administrator.