jalan-jalan di taman

Wednesday, December 2

what the fish

hari nie sangat2lah bz since besok dan lusa plan nak pulang ke terengganu.. ma+ayah insyaAllah balik haji 4th nie.. wheeeeeheeeeee.. eppi nerrrr..

tapi before nk cuti tue, nak siapkan test case nieh.. *sigh.. nak buat satu nie pun sampaikan bnyk bnda2 file2 doc2 application2 lain kena bukak.. nak refer.. toolbar aku mmg penuh dgn icon yg keciikkk2 saja.. sampaikan tinggal initial name dia sajaa.. itu pun ada yg tak tau huruf apa la tue.. kaaalaulah skang nie buat keje pakai my own lappy.. kan lagi mudah kerja aku.. leh susun2 application yg bukak n group kan.. waahhh.. terasa heaven jap.. al maklom.. terasa sangat best pakai win7.. vista? syuhhh..syuhh.. xskaa.. xska..

actly, target to complete my test case by today jugak.. nnt kesian kat kama.. *sigh ini half way baru.. hohooo.. leceh.. satu2 nya sumber yang aku ada, is in bahasa melayu.. dengan struktur ayat yang cuba di-blend in IT2 stuff, IT2 jargon nie.. pening akuuu.. hinskkk.. disebabkan tekanan melampau, tau2 aku boleh bagi ikan2 kat blog aku nie makan sambil duk cakap "wut the fish!! wut the fish!!"

teringat memori "dedaun" masa present kat lh*n.. depa maksudkan tab.. tapi duk kata dedaun.. erkhh.. boleh tak kalau term2 komputer ini, usahlah ditukar sebegitu rupa.. pakai jer laa kan.. atoyyaaaiii..

yoshhh!! yakin boleh!! err, jap.. melayan SP tak abes lagi nieh.. tapi da nk slow2 benti la nieh.. pokus.. pokus..

No comments: