jalan-jalan di taman

Tuesday, December 29

pengalaman

ok, just nak share pengalaman yg sudah aku lalui.. few days back, aku ada try out cloth diapers yg kitorg bought suatu ketika dahulu.. kain dia sngatt lembut.. colorful.. dan yaddaaa~~yaddaaa~~ kesemua yg bagus2 mmg terbukti jelas pada cloth diapers terkebut.. tapi, aku tak rasa aku akan pakai for the next time kecuali masa kecemasan.. ini berdasasrkan pengalaman aku sendiri..

ceritanya, aku pakaikan my young man cloth diapers.. nak try la kan, since kitorg dah beli.. mahal mehh.. lagi pulak, sangatlah comel CD terkebut.. ada wording comel says: i love dirt.. lagi satu apa tah dia tulis.. lupa.. kain dia pulak sangatlah lembut.. and after a while, raafiif pun donate laa bahan experiment yg sewajarnya pada CD terkebut.. poo-poo yang sangatlah best aromanya.. wakakkaakaa.. long story short, dalam bilik air.. waktu aku nak bersihkan CD tersebut, hohoooo~~ i was like.. shouting dgn not-too-high pitch- http://www.emocutez.com"eyyorrrrrr~~ so stickkyyyyy~~" "iissskkkkk.. so messyyyy, laa.." me no like.. kena semburr.. kena rendam.. kena sental.. hohoo.. my hubby gelakkan sajaa.. hahahaa.. http://www.emocutez.com that answers my decision.. utk lepas nie dah tak pakai lah lagi CD (kot).. pakai mamy poko saja laa.. hohooo..

mungkin lepas nie akan ada org kata, apa punya ibu daa canii.. dan aku akan cakap.. wutevvaa.. hehe.. bedal laa pumpiiinn.. asal lepas grooming my hero, boleh bersama layan karenah dia cukup rather than terpaksa plak rush to toilet utk settle undone-biz tadi.. nak basuh poo-poo mmg tak der hal.. tapi pada CD tue.. sangat leceh ok..chill!!

7 comments:

rfsx said...

ehem..
actually..sgt senang jer..
asalkan tak geli la..

abg buat camni je..
masuk CD tu dlm baldi..
taruk dynamo..
jirus air secukup rasa..
SAMBIL kaki sekali kat dlm tu buat kawad merdeka!! xD

tapi seblom masuk dlm baldi tu,
kena la buang dulu kalo ada ketulan2 tu..

tanggal dgn mudah la pulak tgknyer...
so, no issues...

nnti kita kawad ssama dlm baldi tu ek?

hahahahaaa~

beta penjaga peti ais said...

kawad sama2?? like ur idea *WINK XD

geli tue tak ada hal la my dear.. cumanya, renyah.. dia cam tak mau tanggal.. so let's have a try utk pakaikan our youngman CD lagi tis weekend nak? :D nnt kita leh kawad sama2.. left.. rite.. left.. lft.. left.. left.. rite.. left..

cLoud9 said...

hahaha..kalau malas mmg laa sush hahaa
..pki buang lagi senang kekeke

beta penjaga peti ais said...

hahahhaaaa.. memahamii sahabat aku nan satu nie.. XD

cLoud9 said...

sebab aku pon mesti samer pk cmtu hahaa

yes.im.different said...

danger kott tuuee.. para wanita yg malas tapi gojes.. bhahahahaaa.. boley trima?? XD

aldrina said...

dulu teringin gak nak try..kengkonon nyer leh saving la kan..tapi sedangkan kain baju yang ada sekrang nih tak terbasuh byk giler...nak pulak tambah keje baru sental menyental itu CD...terus tak jadi nak guna.. mamypoko kan jer the boys..abis citer!!~