jalan-jalan di taman

Sunday, April 19

my happy happy momentt!!

ok..firstly, nak say sooooo sorryyyyy.. sorryyyyy bangett2 sebab dah mmg lamaa xupdate my blog.. kerja mmg siyess shoot banyakk.. maklom lerrrr, nak menempuh jaman bz taxpayer datang lhdn sana nuhunn.. kalo you guys sebok ready nk hantar tax form, haa, beberapa bulan sebelum tue lagii dak2 IT VPI dah bz.. nak sediakan apa yg perlu utk all forms yang masuk.. sekarang nie, mana nak buat RMS lagii, DCS part lagii.. ini pun kena focus pada form C2009. si yati plak yang take over RMS.. dateline RMS pun dah nk dekat.. agak risau.. tp dah tak dapek nk membantu.. actually, dah penat ikirkan utk orang lain.. tapi, bila libatkan RMS, risau lebih sket..sbb RMS ak jaga.. so kalau apaa2, bebesok, akuuu jugak yg sakit kepalaa..

baanyak cerita nak dikongsi sebenarnyaa.. cuma itu laa.. masa.. huhuuu.. kita aku ni tak pernah nk rasa cukup dengan apa yang adaa.. ada 24 h a day, nak 48 pulaakk.. nak buat antanetal checkup puunnn nak kena tgk schedule bebetul..

haaa, latest news, pasal my sweetbaby.. ^_^ baru2 nie, baru lepas buat checkup.. suppose kitorg kena buat checkup last week, tapi ada hal.. so, terpaksa postpone.. jadi, sabtu semalam, pergi kinik, tapi kinik tutup plaakk.. buahati punya laa excited nak jugak at least scan pur baby nk tgk how's our baby doing.. (theeeheee, sbb, nite before, terasa mcm ada rasa gluppp2 dalam perutt..so ignt mungkin baby gerak.. :P ) punya la semangattt buahatii nak jugak scan.. so kitorg cari kinik lagi satuu.. ^_^ and when our moment come, ^____^ saaaangat hepppiiiiii!! bila dalam screen monitor doctor tue, kitorg dapat tgk our sweetbabyyy.. gerakkkk2.. dapat tgk kakii diaaa.. ^_^ duduk bersilang.. dapat tgk tangan our sweetbabyyy.. kepalaaaa of our sweetbabyyyy.. saat yang saaaaaaaaaangat mengharukan.. tears.. and smile.. syukuuurrr our baby sihatt.. cukup sifat.. alhamdulillaaahhhh.. sekarang aku dah 19minggu.. nak masuk week20.. :P

kami mendoakan semoga our sweetbaby sentiasa sihat dan dilindungiNya.. aaamiiinnnn..

kitorg mmg tak lekang dengan senyuman for the whooollllllee entire daayyyy.. ^_^ buahati sangat happyyyy dan lega bila dahh scan our sweetbabyy.. and hari nie, kitorg datang kinik yang kitorg biasa buat checkup lagi sekali utk buat checkup ummi dia plak.. :P abang kata, kesihatan baby dah check, kesihatan ummi pun kenaa check jugak.. hohooo.. tapi tadi doctor kitorg tue tak ada plak.. huhuu.. (err, next time, tefon dulu laa kott.. buhati suh call dulu tadi pun..cuma aku laa banyak plak ccekadak nyerr..theeeheeee..) jadi, alkisahnyer, mgu depan lerrr kena datang lagi skalii.. hari sabtuu..

masa our very first visit utk buat antanetal checkup, 1st time scan dulu, kitorg punya excited, kitorg p laminate scan result tue.. hohoooo..mencairrr carbon diaa.. XD mmg lawak gilerrr.. kitorg simpan kan ajerrr..buat kenangan..letak in our album.. nnt kalau dapat, aku scan balik ultrasound result tue n upload dalam my blog.. insyallah.. *wink