jalan-jalan di taman

Tuesday, January 5

boleh plak cantu kan??



hahaa.. guyss..guysss.. ^_^

10 comments:

Nor said...

haha..bengong neh namenye...bias kaum sendiri..:P

rfsx said...

hehehh..ada maksud tersirat tuu..
maksud advisor tu..

lenkali jgn biarkan enjin kete tu rosak..
jagalah kete anda bbaik..
sbb kalo la enjin kete anda tak rosak pd hari tu..

dah tentu sampai skg ni perkahwinan anda bahagia..

hehehh :P

yes.im.different said...

hahahahhaaa.. boleh plak cantuuu..

ini agaknya bek kata, better tak yah ada keter.. naik public transport jer trus.. so tak kan ada chances keter down..

Anonymous said...

cik kakLong. nmpaknya mcm long tsilap pakai my gmail id kat sni. mesti lupa nk logout kot lepas tlg send resume td? bahaha.

beta penjaga peti ais said...

hahahahaa..begitulah nampaknyyaaa.. atessslaaa.. T_T

wirajiwa said...

hah!! aku nak komen artikel nih tadi. Hisk, kesinnyer ngan puan Sheila nih, tertanya masalah rumah tangga pada tukang kayu la pulak...

Anonymous said...

pe lagi,upload ah gambo pakGuard saman batu kat luar pavillion arituh. hoho.

Tots.. said...

hahahaha... kelakar.... buduh tul!

beta penjaga peti ais said...

hahahahaha.. detail plak tue explainnn.. gigih dah usaha si John nk try solve problemonyer.. syabbas betteyyy dah tuuee.. XD

beta penjaga peti ais said...

ini dr tadi nak send pica tue.. tapi ltop buat hal.. tak dapat accept.. mencabar sungguh.. tapi akan diupload jugak tue satu hari nantii.. kita revealllll!! XD