jalan-jalan di taman

Wednesday, January 27

where's sya?

yahoooo!! hari nie sudah kembali ke SD! yippieyaayyeyy!! eheee.. tak perlu lagi aku lalu jalan yang membosankan (jalan dia sangat buhsan).. tak perlu lagi kama ketakutan(terpaksa drive halaju yg tidak ditetapkan).. tak perlu lagi kitorg kesejukan (ekon di siber macam kat dalam meat freezer)..

tadi pagi, had my breakfast dekat mamak bersama zuha, zety, deja and kama. kata zuha, aditya (yang kes aku angkat kaki tue) baru semalam tanya dia "where's sya?" kata zuha dia pelik tgk aku jap ada jap tak ada kottt.. wakakakaa.. rinduuu ler tuue.. ooo tableyyy.. my love jer yg bley rinduu betaaa.. hahahaaa..

hari nie boleh la nk g post offcie kat sblah nie.. nak settle few things.. siapkan user manual last nie, moga2 dapat pass up my work by today jugak.. aaamiinnn..

hmmmm, bdw, past few days, aku ada join tis 1 group.. DCS batch dec 2002.. kitorg planning nk buat reunion.. oh, sangat seronokkk.. ^_^ missss u guyysss.. loadsa story to share, to gebang2.. my aim is utk jumpa kak yaa.. got sumthing to discuss.. eheee..

4 comments:

rfsx said...

where's sya?
in my heart..;)

beta penjaga peti ais said...

alwaysss.. xoxoxo

**Bila Comel Jadi Comot** said...

heheh mahalnye laptop tu huhuhu

beta penjaga peti ais said...

eh, miss commeyy.. ini mamai2 biskut nih..p komen kat post lain plak dia.. :P