jalan-jalan di taman

Tuesday, February 9

jawab tag fom hyde

dikala tengah buhsan buat kerja yg melambak nie.. terasa nak cuba chillkan hati.. macam2 lagu dinyanyi.. sangatlah bosan.. -_- aku jawab soalan2 tagged by pacik hyde dengan straight face.. straight voice tone.. sebab hari ini sangat bosan.. derrrrr~~

1. Adakah anda rasa anda HOT???
hot mamah kah? ouh..may be yes.. may be not..

2. upload gambar kegemaran anda
saya tidak dapat upload gambar kerana saya sedang bekerja [strike] malas [/strike]

3. cerita pasal gambar
paada suatu hari.. di tengah-tengah hutan.. terdapat sebuah istana yang saangat besar.. eh, ouh.. cerita pasal gambar ya? gambar tidak ada.. jadi tidak perlulah kan.. nextt..

4. bila kali terakhir anda makan pizza
saya sudah lupa..

5. lagu terakhir anda dengar
...
kalau now, listening lion sleeps tonite - nsync awamawepp..awemmawep ee oo..
ouh, saya tidak menjawab soalan? hmm.. nextt..

6. apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini
overloaded dgn karija office.. sgt membosankan.. tapi cuba hiburkan hati saya dengan menjawab tag nie [strike] hyde.. siap ko.. tak fun pun tag kali nie!! kasik tag yg lain adaa.. [/strike]

7. selain nama sendiri anda di panggil nama apa?
yang dipertua tuanku tak brapa nak muda pangeran al-hajj isketambola intan payung gunung meletop pom pom yang berbahgia toh puan tertinggi cecece

8. tag lagi 8 orang
  1. rufus my love - tapi hubby tak blogging
  2. tengku tengah
  3. linda topo
  4. hyde
  5. haen anwar
  6. ilin lalalilalii
  7. bella cloud9
  8. am

9. siapakah orang no.1 kepada anda
segalanya bagi saya

10. kata sesuatu mengenai orang no. 5
kawan seangakatan vpi dan secabutan dari vpi

11. no. 3 ada hubungan ngan siapa
dengan kekasihatinya.. mr fly.to.the.sky

12. bagaimana pula dengan no. 4
dengan scandalz nya.. plural ok..penekanan disitu..

13. pesanan kepada orang no. 6
errr.. pesanku agar, berpesan2lah kepada org lain berbuat baik.. errr..itu saja (kott)..

14. kata-kata cinta tok no. 2
saya cinta kamu wahai adik saya.. cintailah saya juga ya..

15. adakah no. 7 dan 8 punya persamaan?
tak ada langsung..

16. berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang men'tag' anda
  1. seorang yg terkena tag ini
  2. seorang yg telah menjawab tag ini
  3. seorang yg tag kan tag ini pada saya
  4. seorang yg terkena balik tag ini pada dia
  5. seorang yg mungkin sedang marah pada saya hahahaha

17. persamaan antara kambing ngan lembu?
dua2 tidak tahu membuat sql statement seperti saya

18. perasaan anda buat tag ini
cuba hiburkan hati sambil menjawab tag ini dengan straight tone..

19. adakah anda tahu si razman itu sengal?
ya, saya tidak tahu.. yg saya tahu, soalan 19th ini yg sangatlah sengal..

20. GAY or LESS??
gay..

6 comments:

kira said...

x baca sgt pon cite ko ni kenkadang je nk pm ko terdabel klik tuh yg teropen ko nye blog..da ade niat nk baca nih TETAPI...gendang avatar ko nih menganggu fikiran la..nk request remove for peacefull reading leh?????

p/s: kalo nk ltk sound pon jgn put smbrgn yer..reader suffer like me..

beta penjaga peti ais said...

kira:
ini blog beta..so suka hati beta.. n bdw, ef-wai-ai..baby gurl, kat kotak game tue, got music on/off.. kalau malas nk klik situ, then off u go.. haha.. derrr~~ *rolling eyes*

rfsx said...

huii..garangnyer..tak baikk....

beta penjaga peti ais said...

kama tue mmg cantu my love..suka carik pasal.. (padahal diri sniri pun ada rasa distracted jugak dgn bunyik gendang tue..wakakakaa..) duk sblah pun nk ym2.. derrr~~

Amrixxx said...

huhu..
mak ai... panjangnyerrr...
ngk ar klu ade mase erk..ekeke :P

beta penjaga peti ais said...

bleyy jerr.. take ur time babeh..