jalan-jalan di taman

Wednesday, February 10

kanak2 yang comel

ouh.. tadi makan2 kosong kat mamak luar opis nie dengan budak2 opis.. pastu sangat teruja aku tengok kanak2 skolah berlari2.. lari merentas desa.. soooo cuuuuttttteee.. berbaju merah.. baju hijau.. pink pun ada okk.. ahaahahaaa.. terkedek2 diorang berlarii2.. aku mmg suka tgk kiddos berjalan..berlarii.. kedek..kedekkk..kedeekkk.. ahaksss.. tak sabar nk tgk raafiif membesar..
nnt, agaknya, bayangkan, raafiif ada larian merentas desa kat skolah dia.. aku plak rajin bebenor la kan nk cheer kat tepi jalan tue.. fuh.. raafiif go!! go hero ibu! go!! run as fast as u can young man! u can do it!! musti raafiif lari terkedek2 sambil tutup mata cakap "ibuuu, janganlaaa macamniii.. maluu laaa.." wakakakakakkakaa..

4 comments:

rfsx said...

run forrest, runnnn~

silap..tett

run raafiif, runnnn~
run like the wind~

beta penjaga peti ais said...

wakakakakkaaa.. abah dia kena kasik semangat jugak ok.. kita cheer sama2 kat tepi jalan.. go baby go!! hep hep hooraayyy!!XD

Kek Lobak Merah said...

pastu kan..dak sya ni leka pot pet pot pet..mamak dah tarik kosi meja nak kasi cantum meja..die dok cantik nak landing kat kosi yg invisible tu..hehehe..seb bek reen sempat sambut..kalau tak..bdk2 yg lari rentas desa tu..dok gelakkan ko tergolek kat kedai mamak..hahha..sorry babe..bukak citer..hahah!

beta penjaga peti ais said...

ahahahaa.. strike la ko punya cerita.. wakakkakkaa.. lopa plak nk citer part nie.. (coverline.. XD kuangkuangkuanggg..)