jalan-jalan di taman

Thursday, February 18

my holiday pounds

fuhh..seronok bukan main aku bila dapat melalui holiday yang sangat best dan syokkk.. wheeeeheee!! aku terasa mcm aku gain weight yang tak sepatutnya last holiday.. *cry huhuuuu~~

paagi2 boleh bedal nasiklemak 3 pinggan.. home made.. mom's cooking mmg irresistable.. then, spaghy summore.. kemudian tat telur.. and yaddaa yaddaa yaddaaa.. sangatlah enjoy my holiday pounds.. terlepas rindu pada family..

ouh, sekarang, dah jadi fenomena raafiif kot.. :P kat my facebook, ramai yg taruk muka raafiif as their profile picas.. so sweett la u guys.. antaranya, as far as i can remember: my hubby, kakngah, hafiz(my lil brother), reen (sis in law), dan yg terbaru is ilin..one of my officemate.. dia mintak my permission.. katanya, gambar raafiif boleh buat dia tenang.. kesian my mate tue.. macam2 froflem lah.. apa2 pun, silakan chill yaaa.. tamo sedeh2 ok.. next week, ikanoing ok..

so nie give u guys few picas of my son during my holiday pounds..


sexy tak my belly.. auwhhhmm~~


fly raafiif fly..


raafiif with his beloved unty..

oh yaaa.. progress raafiif skang:
he's 5month old dah sekarang.. his grip dah surprisingly strong.. love it when raafiif genggam my fingers.. dan bila dia try to reach things yg kita cuba hulurkan.. (terutama phones ok..) his curious hands tue, habis semua benda nk digapainyaa.. ^_^ sagnat suka kalau ada orang melayan dia.. kalau kita buat dunno, sibuklahhh nak memanggil kitaa.. XD hahahahaa.. guys, to watch a 2hr n half movie (avatar) with my hubby dat nite pun dah a big victory to all mother in the world okkk.. itu pun tgk diam2.. jap2 kena pause.. dududududuuu raafiif jap.. then menyelinap balik under hubby's arm.. sambung balik tgk movie.. jap2 pulak, rafiif genyeh2 mata balikkk.. dudududuuuu balikkk.. itu laa ibu.. nk tgk movie pun kena pause2.. kadang tak dapat tgk sampai habis pun.. tah bila laa nak sambung balik tgk 'bolt'.. isk.. iskkk.. iskkk..

7 comments:

rfsx said...

uiii...byknyer mkn...
nk celen ngn guer kah..?
muehehehehhh~

beta penjaga peti ais said...

tak berniat.. sbb dah tauuu daahhh.. tang perut tue mmg dinda dah kalahhh.. XD XD sapa branii.. wakakakakakakaa

Anish said...

uik..kiutnyer apip adehh!!

Tots.. said...

bile ko kata apip umur 5 bulan ni.. aku terbayang baby gal yg umur 5 bulan kena liwat smpai mati tu.. kesian budak besar tu dah kena dera mcm tu..

anyway.. anak ko mmg comel gileee...

Amrixxx said...

biler ar rafiff nak jumpe uncle am nih..huhu..ermmm..... cak.. huhu :P

cLoud9 said...

adoila..mmg x jemu dipandang..meh rafif cni jadik laki ku hehehe

ampun kak pah. hehe wei comel ni anak mu. geram aku. meh anta uma aku seminggu dua. bior aku nyium puas2. t aku kasi balik ar.hee

p/s sori kurang relate ngn tajuk holiday tuh hee

Eddie said...

best geget pipi dia nih.