jalan-jalan di taman

Monday, March 26

proposal made by awal ashaari

ko, is it me yang agak kurang normal atau video itu mmg tah apa2.. disaat orang lain duk "ouuwww, that ish shoo shweeett..", "ouhh, please my future hubby, propose my like awal did.." euuwww~~ yes, am not that romantic, tapiii.. video awal proposing si scha tue for me tak lah that sho-shweet pun.. ingatkan disebabkan my fluctuate hormones yang tengah tak berapa betul nie yg membuatkan jiwa raga tak betapa nak betul.. rupanya, ada jugak umat yg seangkatan dgn aku.. XD

bukan nak boo~ dekat awal & scha tapi nak boo~ pada siapa2 yg kata they are shoo shweett.. kejam tak.. *evil laugh*

1 comment:

orggilacinta said...

ko ni jap on blog jap tu tak.. macam biskut.. aku tak tgk punlg weh video tu.. malas tul nk tgk.. tp bile org dok cerita aku teringin nak sebok2 .. tp aku memang menyampah bile dgr... diorang ni macam dok zaman fantasi pulak nak publish everything kt everyone.