jalan-jalan di taman

Saturday, June 16

cerita fahrin ahmad

dulu, di suatu petang.. kejadian berlaku tatkala aku selesai mengisi minyak di shell.
as most of us probably know, shell kan ada pertandingan isi dan menang. so setelah fuel up, bersama dengan risit in hand, aku menuju ke satu meja yang dikhaskan utk fill up form.

dari ekor mata aku, aku tau ada one guy yang sedang "jaga" meja tersebut. so aku ask him for a pen.
"pinjam pen."
... tak ada jawapan

aku bawa saja pandangan aku pada dia, fiuhhhh, berderau jantung.. fahrin ahmad.. berpeluk tubuh. tersenyum.. manis.. it took me a while utk realize yang it's only a poster pada board yg human size.

shell jahat.

...berlalu pergi
...malu sendiri
..shoot T.T


4 comments:

orggilacinta said...

budussssss!!!!! ade gak aku kwn cm ko ni kan. hahaha..

nih.. lg satu berita utk ko.. saje aku nk tulis kat blog je.. kekekeke...

Melati nak dapat ADIK!!!! hihihi...

Tahun depan sorang lg...

beta penjaga peti ais said...

WAAHHHH!! tahniaahhh!! warganegara apa tue nanti babe..

Nadia Harnisa said...

Hahahahahahaha..
I pernah kene trick ni but POLIS TRAFFIK yang pegang camera SPEED TRAP.. dari jauh nampak real dah dekat rupenye board saya.. CISSS

beta penjaga peti ais said...

puihh kan sajaa.. XD