jalan-jalan di taman

Monday, July 2

mari menderma

suatu hari, nak meng-pack baju-bajan dan seluar2 lama yang zaman era kegemilangan dulu utk didermakan.. pakaian my i.heart.u aku pesan, tak payah pilih2, ini semua takkan dapat pakai dah nie.. tak akan dapat muat balik nie.. so, just bag in tanpa soalan yaa..

and, of course sampai my part, mulalah, oo, yang nie nnt lepas pregnant ni sure boleh usaha lagi nie.. yg ni part lengan je ketat sikit nie.. yang ni kalau pakai girdle boleh nie.. XD hahahahaa.. mengharukan.. tapi at the end.. nasib setan tak hasut lama2, so let go jugak..
MyEm0.Com
jahat setan nie.. jahat.. *dan-dan..*

No comments: