jalan-jalan di taman

Tuesday, July 3

me no want stalker



MyEm0.Comover geram pulak aku harini bila students suka bukak pintu kemudian intai2.. entah apa yang diintaikan pun aku tak tau.. kot la cakap hye ker, bagi salam ker, bagi derian ker, semua tue tak ada.. intai, jenguk-jenguk, pastu terus tutup pintu.. tepuk dahi tu karaaanggg..

hasil daripada analisa, aku rasa, student-student ni nak merasa air-cond jer sebenarnya..
MyEm0.Com




MyEm0.Comantara solution yang difikirkan sesuai adalah seperti berikut:
  1. letak signboard besar "jangan intai-intai"
  2. rm1.00 per intai

4 comments:

orggilacinta said...

hahahahah kelakar weh
aku sokong yg RM 1.00 perintai..

beta penjaga peti ais said...

kaann.. lagi best kalau tiap kali bukak pintu, instead of ada bunyi soundbell mcm dekat 7e tue, aku ingat nak taruk bunyi org cakap "cari sapa".. tapi suara musti garau habis..

Nick Leen said...

Kaya laa ko lepas ni..siap ader charge untuk intai...hahah... i like..=D

beta penjaga taman said...

rm1 buleh kayaa?? aku up rm2.. lagi kayaaa.. gnahahahaaa