jalan-jalan di taman

Monday, November 5

crochet

bukan main mengada hati ni al-kunun nak buat crochet utk my new baby an elf hat.. menguntum jer tangan jari jemari ni konon-konon nak mengait topi sebijik.. kalau kat trg sana mmg komprom2 dah ada alatannya, tinggal lagi mungkin kena beli yarn la kot sbb tak rasa ada lagi..

ok, sebagai permulaan, mlm ni pegi jengah daiso.. kalau tak do lengkap bahan2 nak try pegi jalan bunga raya.. sana banyak kedai2 alatan menjahit..

kalau lah dah dapat lengkap, harus besok ku bawak ke opis ngadap benda ni jerr..

1 comment:

Anonymous said...

Make sure it is cute ! ;)