jalan-jalan di taman

Monday, March 26

proposal made by awal ashaari

ko, is it me yang agak kurang normal atau video itu mmg tah apa2.. disaat orang lain duk "ouuwww, that ish shoo shweeett..", "ouhh, please my future hubby, propose my like awal did.." euuwww~~ yes, am not that romantic, tapiii.. video awal proposing si scha tue for me tak lah that sho-shweet pun.. ingatkan disebabkan my fluctuate hormones yang tengah tak berapa betul nie yg membuatkan jiwa raga tak betapa nak betul.. rupanya, ada jugak umat yg seangkatan dgn aku.. XD

bukan nak boo~ dekat awal & scha tapi nak boo~ pada siapa2 yg kata they are shoo shweett.. kejam tak.. *evil laugh*

Friday, March 9

squash.. squash

MyEm0.Com fiuuhh.. baru lepas balik main squash.. terkuak2 main.. sangat puas hati.. berjaya berpeluh utk lebih kurang 1 liter.. kalau dulu back in uitm, time tkwando training jer masuk squash court.. kali nie, maiin squash.. coach kitorg pun mmg very good coach -mr chua. olympic player, sukan sea player, karate master, etc.. jap.. kasik tabik hormat dulu jap.. *tabiik hormat.. happ..*
MyEm0.Comso, selepas ini, every friday, 3-4 kami akan main squash.

wedding card

baru2 nie aku just finished designing satu wedding card with a simple concept.. requested from a friend of mine utk her sister.. request secara mengejut juga.. buat dalam masa 1.5 hari.. *tepuk bahu sendiri.. tepuk bahu sendiri..* get inspired from other design.. tapi dah lupa mana asal design utk trace back the link. so here's the card..

upah design?? hoyeah, it's free.. xada nak watermark2.. in case kalau anda (budget cun..sadis betul..) nak use of this design, hambik laa.. hahaa.. sharing is caring.. (tak caring manoo pong..) dah.. bye.

nampak sangat

http://www.emocutez.com nampak sangat aku seorang yang bukan good at singing with correct lyrics.. apa tidaknya, bila aku baca this 1 blog, aku baca her post with straight tone.. ala-ala mcm baca karangan pemahaman BM 4 perenggan depan cikgu.. saakali sampai terdetik, mcm parnah ku dengar bahasa ini.. dah disebabkan curious yang agak2 tinggi tak tinggi, langsung aku google.. perghh.. terasa benar men-tipah-tertipu-kan diri sendiri.. saakali lirik laguu daaa..

sebab itu, aku, kalau menyanyi, lirik main semberono jer.. kecuali lagu uitm yaa.. "bersatu kita pelajar uitm.. kita bangsa perkasa.." errr.. ok, mungkin perlu amik masa sedikit di situ utk refresh balik the lyrics.. hmm.. ok.. bye..

Thursday, March 8

diskriminasi tomato

ini tidak adil! mana-mana instant food, susah betul nak dapat sos tomato.. ada yang hanya sediakan cili sos saja.. kalau nak tomato kena request dekat kaunter.. ini tidak adil.. siap laa, nanti tomato tumbuh jadi giant yang amat dan makan korg sekalian.. yea, take that! MyEm0.Com

lagu oh lagu

MyEm0.Com aku tak suka ada mp3 list song.. sebab aku tak suka tau what song is coming next..

lorry oh lorry

MyEm0.Com best nyerrr kalau bawak lori.. boleh jadi tempat berteduh motorcyclist dekat traffic light..

float oh float


never get the idea of how people can drink coke + float.. how to eat together the ice cream & the coke?? ouh, or u stir the ice cream sampai larut dalam coke?