jalan-jalan di taman

Friday, May 11

MyEm0.Comnext weekend balik kampung.. tak sabar rasanya.. nak pekena nasi dagang.. sotong goreng tepung.. ikan bakar.. huiihh.. sempat ke nak menyentak semua tue.. hahaaa.. sempatkan ajerr.. 


MyEm0.Com next week jugak che dah akan bertolak ke us.. sebulan bercuti kat sana kau.. ohoiii.. best betuull..

dan next week jugak ummu pun akan ke jogjak.. nasib dia cuti seminggu saja.. kalau tak, menyepi laa office.. ni pun budak2 habis exam dah sunyi sepi..

uoh, wait.. it is not that sepi actually.. nie sebelah bilik ni, duk kung-kang-kung-kang-gedegang-gedung-gedung-dung duk buat kerja renovation.. bilik sebelah nak buat kelas plk.. dah buat kerja2 renovation tue, boleh pulak pasang radio kuat2.. tertekan emosi dan mental ini..