jalan-jalan di taman

Friday, April 26

ya! bertabah!

sakit gigi + tight schedule + almost-never-end-to-do list + breastpump patah. mmg terbaik. bertabahlah!

Thursday, April 25

invisible ink

tulis.. padam.. tulis.. padam.. tulis.. edit.. padam..

kadang-kadang, sesetengah perkara lebih melegakan bila kita dah karang panjang-panjang.. luah segala macam.. umpama bercakap dengan seseorang.. dan bila dah sampai ke noktah terakhir, kita padam semua sekali..

tarik nafas panjang-panjang.. sambil istighfar.. lepas.. tarik nafas panjang-panjang lagi.. sambil istighfar.. dan lepas..

lebih mudah terasa lega begitu..

Tuesday, April 9

pomegranate










haritu i went to bodyshop and bought this pomegranate fragrant oil..
bau dia hmmmffff.. sangat sweet.. sangat recommended.
lagi satu aku aloe & softlinen oil.. yg ni pun manis2 lembut bau dia. tenang buat kerja. RM21.90 sahaja.. orang lain bakar, aku p siram renjis-renjis dipilis atas bunga hiasan.. haaa.. kembang kuncop bau..

Sunday, April 7

sampai masa, pangkah

macam-macam sms yang aku dapat berkaitan pengundian dan yang paling sadis sekali adalah yang duk cerita buruk parti orang. yang bestnya tu semua parti duk spam sms kat aku. 

ni nok kabo sikit deh:
1. xpayah susah2 cerita itu ini. internet ada. blog ada. Facebook ada. wiki ada. berita tv pun ada bg sapa yang nak info tp tak dak internet access. siapa nak percaya siapa itu hak individu.

. kemon.. setiap msg hampa, duk asyik cerita buruk orang. cuba kempen bersih sikit. mcm budak-budak darjah 3 kenanga duk gaduh-gaduh perang mulut ni. kemonnn.. semak kau tau? semak..

. it's my phone.

. sampai masa ku pangkah jua insyaAllah. aku nak pangkah siapa, aku study buat pemerhatian sendiri. aku cari info sendiri. aku baca apa yg aku nak baca. period.